COLUMBIA - INDISK & PAKISTANSK KøBENHAVN V VESTERBROGADE

Recentreview


4,5 stjerner ud af 2366 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Columbia - Indisk & Pakistansk København V Vesterbrogade. Vil du vide mere? Få mere at vide

9 jun 2024 at 22:46 Har givet jer altid 5*er. Igen en forkerte ret jeg fik modtaget. Det var så ærgerligt. Derfor trak jeg for nogle *er
29 maj 2024 at 19:34 Maden var god men leveringstid var mere end 2 timer
18 maj 2024 at 12:58 Der har desværre været flere gange, inden for de sidste måneder, at væden fra min ret er løbet ud i den papirpose, den er leveret i, og det giver et værre svineri. Det virker som om, man har tabt mine varer, eller er sløset med håndteringen.
13 apr 2024 at 23:12 Maden var kedelig og smagte ikke af meget. Naan-brødet var bare et stykke brød med hvidløgsolie på - ikke engang grillet på begge sider, bare lunet i en ovn.
12 apr 2024 at 15:30 The food was delicious, but the delivery time was more than a 2hrs, even though it was stated it will be around 40 mins.
11 apr 2024 at 21:32 Varm mad til tiden. Som altid.
10 apr 2024 at 20:15 God mad Men leveringstid alt for langtid
7 apr 2024 at 22:37 Jeg ofte bestiller hos jer, fordi jeg er glad for jeres mad. Den gang bestilte jeg 2 pizzaer, men modtog pizzaer som jeg ikke bestilte! Meget skuffende. De fleste anonyme 5 stjerne anmeldelser var fra mig. I får også 5, kun denne gang på trods af……….
29 mar 2024 at 13:15 Meget lækkert og smagfuldt :-)
23 mar 2024 at 12:18 Perfekt
20 mar 2024 at 1:48 Jeg har også givet jer 5* via google anmeldelse. Her får I også 5*. Jeg plejer at bestille altid lamb, den her og sidste 2 gange bestilte jeg Fish curry, og det smagte pragtfuld. Tak for ekstra portion ris