COLUMBIA - INDISK & PAKISTANSK KøBENHAVN V VESTERBROGADE

Recentreview


4,5 stjerner ud af 2356 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Columbia - Indisk & Pakistansk København V Vesterbrogade. Vil du vide mere? Få mere at vide

13 apr 2024 at 23:12 Maden var kedelig og smagte ikke af meget. Naan-brødet var bare et stykke brød med hvidløgsolie på - ikke engang grillet på begge sider, bare lunet i en ovn.
12 apr 2024 at 15:30 The food was delicious, but the delivery time was more than a 2hrs, even though it was stated it will be around 40 mins.
11 apr 2024 at 21:32 Varm mad til tiden. Som altid.
10 apr 2024 at 20:15 God mad Men leveringstid alt for langtid
7 apr 2024 at 22:37 Jeg ofte bestiller hos jer, fordi jeg er glad for jeres mad. Den gang bestilte jeg 2 pizzaer, men modtog pizzaer som jeg ikke bestilte! Meget skuffende. De fleste anonyme 5 stjerne anmeldelser var fra mig. I får også 5, kun denne gang på trods af……….
29 mar 2024 at 13:15 Meget lækkert og smagfuldt :-)
23 mar 2024 at 12:18 Perfekt
20 mar 2024 at 1:48 Jeg har også givet jer 5* via google anmeldelse. Her får I også 5*. Jeg plejer at bestille altid lamb, den her og sidste 2 gange bestilte jeg Fish curry, og det smagte pragtfuld. Tak for ekstra portion ris
6 mar 2024 at 22:29 I noticed that my first 2 orders included mint chutney but later on my friend’s and mine altogether 5 last orders (same dishes) didn’t include mint chutney. Please don’t forget it next time. It’s not big issue but we really love your mint chutney
27 feb 2024 at 19:25 Jeg har også givet jer 5* via google anmeldelse. Her får I også 5*. Jeg bestiller altid kun lamb Karahi hos jer, og det smager altid lækkert, og er mega tilfreds med kvaliteten og leveringstiden.
24 feb 2024 at 7:05 Lækker mad, præcis angivelse af levering og godt selskab.
18 feb 2024 at 21:05 kl. ca 14:30 bestilte jeg til levering kl 16. Jeg modtog leveringen kl. 16:37 - budet havde først modtaget ordren kl. 16:15